Houten bijgebouwen: voor elk wat wils.

Op zoek naar een houten bijgebouw dat perfect aansluit bij je woning en tuin? Het ervaren team van Hogerhuis is hiervoor uit het juiste hout gesneden. Hogerhuis is de specialist voor jouw houtwerk; van een klassiek eiken bijgebouw in Engelse stijl tot modern poolhouse of eigentijdse tuinberging. Van ontwerp tot plaatsing, het Hogerhuis team doet alles zelf – steeds met de focus op duurzaamheid en kwaliteit.

POOLHOUSE: VAKANTIEGEVOEL HET HELE JAAR DOOR.

Een kleedkamer en handige opbergruimte voor de technische installatie van je zwembad. Een luxueuze en comfortabele buitenruimte voor de  levensgenieters onder ons. Hogerhuis bouwt jouw houten poolhouses in moderne, landelijke of klassieke stijl.

poolhouse, tuinberging, tuinkamer, houten bijgebouw
Carport, Hout, Padouk

CARPORTS: MEER DAN EEN AFDAK VOOR JE WAGEN.

Op zoek naar een enkele of dubbele carport in hout? Hogerhuis is dé specialist in houten luxe carports. Onze carports in hout zijn steeds stijlvol en op maat van jouw woning en tuin. Ontdek onze carports in landelijke, moderne of klassieke Engelse stijl.

TUINKANTOOR: THUIS OP HET WERK.

Werk je vaak thuis, of run je een eigen zaak van thuis? Dan is een houten tuinkantoor ideaal om werk en privé toch gescheiden te houden. Een rustige plek om te werken, midden in het groen. Ontdek hier wat een tuinkantoor voor jou kan doen.

tiny house, vakantiewoning, boomhut, België, Wallonië

HOUTEN WOONUNITS

Een duurzame, op maat gemaakte woonoplossing, ontworpen voor de toekomst. een houten bijgebouw dat aan alle wensen voldoet om comfortabel en zelfstandig te wonen, vlakbij huis. Een houten woonunit als kangoeroe-woning voor opa of oma? Het is een ideale oplossing voor elke zorgbehoevende geliefde. Samen met onze architect luisteren we naar jouw noden en ontwerpen een houten woonunit op maat.

TUINKAMER & ORANGERIE: GENIETEN VAN DE NATUUR.

Een tuinkamer of orangerie is zoveel meer dan gewoon een kamer. Het is een plaats waar je tot rust kan komen, midden in het groen. Een rustige plek om een boek te lezen, je gedachten op een rijtje zetten, noem maar op. Ontdek hier wat een tuinkamer of orangerie voor jou kan betekenen.

poolhouse, houten bijgebouw, berging, garage, buitenkeuken
minimalistische zwarte tuinberging of houten bijgebouw in een tuin

TUINBERGING: MEER DAN ENKEL EEN BERGING.

Op zoek naar een praktische en stijlvolle houten tuinberging? Hogerhuis is dé specialist in houten luxe tuinbergingen. Wij plaatsen een tuinberging in hout, vrij of alleenstaand, maar steeds stijlvol en op maat van jouw woning en tuin. Ontdek onze tuinbergingen in landelijke, moderne of klassieke Engelse stijl.

Houtwerk

Houtwerk in diverse stijlen

Hogerhuis is gespecialiseerd in alle stijlen houtwerk, zolang het maar hout is. Zo bouwen we luxueuze poolhouses, in die mooie Engelse cottage stijl of met een tijdloos en strak design. Van modern tot klassiek, maar altijd duurzaam en kwalitatief.

 

Ontdek ook onze tuinkantoren, een slimme en praktische oplossing voor wie van thuis een zaak runt of vaak thuis werkt. Een klassiek of strak houten tuinkantoor van Hogerhuis helpt je werk en privé gescheiden te houden.

 

Nood aan extra bergruimte, maar liefst mooi in harmonie met woning en tuin? Dan is een houten carport of tuinberging van Hogerhuis de oplossing. Ontworpen in landelijke stijl of met een strakke vormgeving. Neem gerust een kijkje tussen onze realisaties.

boomterras, boomhut, hout, treehouse, speelhut
team van ervaren boomhut bouwers, zaakvoerders hogerhuis

Ervaren bouwers in Belgie

Ons team van professionele vakmensen staat je bij gedurende het hele proces. Onze Hogerhuis architect helpt met het ontwerp, de materiaalkeuze, inrichting en afwerking van het houten bijgebouw. Zoals steeds ligt de focus op tijdloos design en duurzame materialen.

 

Onze ervaren schrijnwerker zaagt het hout op maat in ons eigen atelier.  Vervolgens wordt het met de grootste zorgvuldigheid bij jou in de tuin geplaatst en afgewerkt door onze eigen vakmannen.

 

Een stijlvol boomterras dat hoog boven je tuin torent, een tuinkantoor om te werken tussen het groen of een luxueus poolhouse – wij maken je houten droom waar.

team van ervaren boomhut bouwers, zaakvoerders hogerhuis

Advies of een offerte?