Carports in alle maten en vormen

Een traditionele carport biedt enkel plaats voor één of meerdere wagens. Bij Hogerhuis bouwen we carports op maat, hierdoor wordt het mogelijk om jouw houten carport uit te breiden met een tuin- of fietsberging, een tuinhuis of schuur. Hetzij als een aanbouw of een alleenstaande constructie.

Een houten carport: stijlvol en praktisch.

Bij Hogerhuis weten we dat een carport meer is dan een afdak voor je wagen. Het is een stijlvolle houten constructie op maat die naast een praktische functie ook de uitstraling van de woning versterkt, of je nu kiest voor een moderne of klassieke stijl.

 

Maar ook de praktische kant verliezen we niet uit het oog. Verhoog de functionaliteit van jouw carport met een fietsberging of door de plaatsing van zonnepanelen op het dak. Contacteer ons en bespreek de mogelijkheden met onze eigen Hogerhuis architect.

 

Onze houten constructies zijn steeds gebouwd met duurzame ecologische houtsoorten. Hierdoor krijgt de houten carport een warme uitstraling die na verloop van tijd mooi en egaal vergrijst.

 

Bij Hogerhuis maken we houten carports op maat van jouw voorkeur en budget. De kostprijs van jouw houten constructie is afhankelijk van de oppervlakte, materialen, afwerking en inrichting.

Carport, Hout, Padouk
team van ervaren boomhut bouwers, zaakvoerders hogerhuis

Een team van ervaren bouwers.

Voor een praktische houten carport kan je rekenen op het team van Hogerhuis. We doen alles in eigen beheer; van ontwerp tot levering en plaatsing. Alleen op die manier kunnen we garanderen dat alles naar wens verloopt.

 

Samen met onze eigen architect ontwerpen we de carport en krijg je stijl-en praktisch advies. Eens iedereen tevreden is over het ontwerp wordt het hout op maat gezaagd en bewerkt in ons eigen atelier. Hiervoor wordt het beste ecologisch verantwoord hout gekozen.

 

Nadat alle onderdelen van de houten carport afgewerkt zijn, wordt het eindproduct bij jou geplaatst door onze eigen vakmensen. Zij beschikken hiervoor over de juiste werktuigen en vakkennis om elke klus tot een goed einde te brengen.

team van ervaren boomhut bouwers, zaakvoerders hogerhuis

Een vraag over onze boomhutten of houtwerk?