Diverse stijlen poolhouse

Ga voor een moderne poolhouse met de warmte van duurzaam hout en een strak design. Of kies voor eik in landelijke stijl voor een tijdloos ontwerp.

Waarom een poolhouse?

De houten poolhouses van Hogerhuis zijn meer dan een technische ruimte. Het is een eigen ruimte thuis om tot rust te komen, het hele jaar door.

 

Kies voor een houten poolhouse in moderne stijl opgetrokken uit thermo essen. Dit hout is na deze behandeling te vergelijken met tropisch hardhout van duurzaamheidsklasse I, aan een fractie van de prijs. Of een eiken houten poolhouse in die typische landelijke stijl. Bij Hogerhuis beseffen we dat een stijlvol houten poolhouse steeds extra karakter aan de woning en tuin geeft.

 

De kostprijs van jouw houten poolhouse is volledig afhankelijk van de oppervlakte, materialen, afwerking en inrichting. De mogelijkheden zijn onbeperkt: van een eigen wellness met sauna en jacuzzi, een douche- en kleedkamer, een buitenkeuken of volledig gastenverblijf?

poolhouse, tuinberging, tuinkamer, houten bijgebouw
poolhouse, tuinberging, tuinkamer, houten bijgebouw

Ervaren bouwers

Voor een prachtige houten poolhouse kan je rekenen op het team van Hogerhuis. We doen alles in eigen beheer; van ontwerp tot levering en plaatsing. Alleen op die manier kunnen we garanderen dat alles naar wens verloopt.

 

Samen met onze eigen architect ontwerpen we het poolhouse en krijg je stijl-en praktisch advies. Eens iedereen tevreden is over het ontwerp wordt het hout op maat gezaagd en bewerkt in ons eigen atelier. Hiervoor wordt enkel het beste ecologisch verantwoord hout gekozen.

 

Nadat alle onderdelen van het houten poolhouse afgewerkt zijn, wordt het eindproduct bij jou geplaatst door onze eigen vakmensen. Zij beschikken hiervoor over de juiste werktuigen en vakkennis om elke klus tot een goed einde te brengen.

poolhouse, tuinberging, tuinkamer, houten bijgebouw

Meubels en ingebouwde kasten op maat.

Ook voor het ontwerpen en plaatsen van houten inbouwkasten kan je een beroep doen op Hogerhuis. Onze eigen architect helpt om zoveel mogelijk opbergruimte te creëren op de beschikbare oppervlakte. Maar ook stijlvolle houten meubels zoals een buffetkast of tv-meubel ontwerpen en plaatsen we graag. Neem gerust contact op met uw vraag en dan bekijken we graag wat we voor je kunnen doen.   

een poolhouse of tuinhuis bij een houten zwembad met kindje
poolhouse, tuinberging, tuinkamer, houten bijgebouw

Een vraag over onze boomhutten of houtwerk?