Diverse stijlen tuinkantoren

Kies voor een modern houten tuinkantoor in een strak ontwerp met veel hout en grote ramen. Of ga voor een eiken houten tuinkantoor in die tijdloze landelijke stijl.

Waarom een tuinkantoor?

Een eigen kantoor om ongestoord thuis te werken. Een plek om tot rust te komen, midden in het groen. Maar toch is er wifi en koffie binnen handbereik.

 

Bij Hogerhuis weten we dat een mooi tuinkantoor het karakter van de woning en tuin versterkt. Daarom is naast de praktische kant ook het estetische zeer belangrijk voor onze eigen architect. Daarom werken we voor onze tuinkantoren steeds met duurzaam ecologisch hout. Dit hout vergrijst mooi en egaal na verloop van tijd.

 

En we weten ook dat er meer is in het leven dan werken alleen. Een houten tuinkantoor is ook prima geschikt om hobby’s uit te oefenen. Schilderen, schrijven of rustig een boek lezen is allemaal mogelijk in een tuinkantoor van Hogerhuis. Er helemaal tussenuit maar toch middenin.

tuinkantoor met computers en bureaustoelen
zwart houten boomhut in een bos

Een team van ervaren bouwers

Voor een prachtige houten tuinkantoor in moderne of klassieke stijl kan je rekenen op het team van Hogerhuis. We doen alles in eigen beheer; van ontwerp tot levering en plaatsing. Alleen op die manier kunnen we garanderen dat alles naar wens verloopt.

 

Samen met onze eigen architect ontwerpen we het tuinkantoor, met bijzondere aandacht voor het praktische en estetische aspect. Eens iedereen tevreden is over het ontwerp wordt het hout op maat gezaagd en bewerkt in ons eigen atelier. Hiervoor wordt enkel het beste ecologisch verantwoord hout gekozen.

 

Nadat alle onderdelen van het houten tuinkantoor afgewerkt zijn, wordt het eindproduct bij jou geplaatst door onze eigen vakmensen. Zij beschikken hiervoor over de juiste werktuigen en vakkennis om elke klus tot een goed einde te brengen.

zwart houten boomhut in een bos

Waargemaakte dromen

boomterras, boomhut, hout

Verhaal Klant Loppem

‘Mijn dochter vertelde me over boomhutten, het idee sprak me wel aan. Zo’n boomhut is origineler dan een zwembad of zwemvijver in de tuin. Nicolas en Bruno zijn langsgekomen om samen op zoek te gaan naar de meest geschikte boom.

 

Door met hen te praten, werd duidelijk dat het voor mij ook belangrijk was dat mijn tuin aantrekkelijker werd door er een nieuw element aan toe te voegen. Ze stelden voor om een terras te plaatsen in plaats van een hut en dat vond ik een fantastisch idee. Zo’n terras op hoogte is iets unieks, het zorgt voor een meerwaarde van de tuin.

 

Ik ben aan de voet van het boomterras extra verlichting aan het installeren zodat het nog gezelliger wordt als we er samen met de familie genieten van onze tuin en van elkaar.’

Een vraag over onze boomhutten of houtwerk?