Contacteer ons

Heb je een vraag of wil je eens samenzitten? Laat een bericht achter en we komen zo snel mogelijk tot bij je terug.

HogerHuis

Brunic Resources bvba
Nijverheidsweg 18
9820 Merelbeke

Telefoon
+32 475 370 554

HogerHuis

Ervaren en gedreven team.

Ons team van professionele vakmensen staat je bij gedurende het hele proces. Onze Hogerhuis architect helpt met het ontwerp, de materiaalkeuze, inrichting en afwerking van de houten constructie. Zoals steeds ligt de focus op tijdloos design en duurzame materialen.

 

Onze ervaren schrijnwerker zaagt het hout op maat in ons eigen atelier.  Vervolgens wordt het met de grootste zorgvuldigheid bij jou in de tuin geplaatst en afgewerkt door onze eigen vakmannen.

 

Een stijlvol boomterras dat hoog boven je tuin torent, een tuinkantoor om te werken tussen het groen of een luxueus poolhouse – wij maken je houten droom waar.

Houtwerk in diverse maten en stijlen.

Hogerhuis is gespecialiseerd in alle stijlen houtwerk, zolang het maar hout is. Zo bouwen we luxueuze poolhouses, in die mooie Engelse cottage stijl of met een tijdloos en strak design. Van modern tot klassiek, maar altijd duurzaam en kwalitatief.

 

Ontdek ook onze tuinkantoren, een slimme en praktische oplossing voor wie van thuis een zaak runt of vaak thuis werkt. Een klassiek of strak houten tuinkantoor van Hogerhuis helpt je werk en privé gescheiden te houden.

 

Nood aan extra bergruimte, maar liefst mooi in harmonie met woning en tuin? Dan is een houten carport of tuinberging van Hogerhuis de oplossing. Ontworpen in landelijke stijl of met een strakke vormgeving. Neem gerust een kijkje tussen onze realisaties.