Tiny houses: droom weg en geniet

Op zoek naar een tiny house op maat? Het ervaren team van Hogerhuis is hiervoor uit het juiste hout gesneden. Hogerhuis is de specialist om jouw tiny house in elke omgeving te integreren met oog voor kwaliteit en luxe. Van ontwerp tot plaatsing, het Hogerhuis team doet alles zelf.

TinyHouse: klein maar praktisch.

Hogerhuis is gespecialiseerd in alle stijlen houtwerk, zolang het maar hout is. Zo bouwen we houten huizen, onder meer Tiny Houses met een tijdloos en strak design. Van modern tot klassiek, maar altijd duurzaam en kwalitatief.

 

Tiny Houses zijn kleine maar vooral zeer praktische woningen. Elke beschikbare ruimte wordt slim benut om het meeste uit jouw Tiny House te halen. Ontdek wat Hogerhuis voor jouw houten huis kan betekenen.

TinyHouse: cosy maar ecologisch.

De tinyhouses  van Hogerhuis kunnen jouw blik op wonen helemaal veranderen. Zo zorgen de tinyhouses ervoor dat het relatief makkelijk wordt om op een beperkte oppervlakte een comfortabele woning te bouwen. De tinyhouses van Hogerhuis zijn steeds voorzien van alle benodigdheden zoals een keuken, sanitaire behoeften, noem maar op. Dit realiseren we steeds met duurzame, kwalitatieve en ecologische materialen.

 

De tinyhouses van Hogerhuis zijn afgestemd op jouw noden en worden eveneens in lijn gebracht met de omgeving. Elke beschikbare ruimte in de tinyhouse wordt slim benut om het meeste uit jouw tinyhouse te halen. Ontdek wat Hogerhuis voor jou kan betekenen.

outen woonunit met binnenschrijnwerk met witte keuken en witte keukentafel

Ervaren bouwers in Belgie

Ons team van professionele vakmensen staat je bij gedurende het hele proces. Onze Hogerhuis architect helpt met het ontwerp, de materiaalkeuze, inrichting en afwerking van het houten huis. Zoals steeds ligt de focus op tijdloos design en duurzame materialen.

 

Onze ervaren schrijnwerker zaagt het hout op maat in ons eigen atelier.  Vervolgens wordt het met de grootste zorgvuldigheid bij jou geplaatst en afgewerkt door onze eigen vakmannen.

team van ervaren boomhut bouwers, zaakvoerders hogerhuis
team van ervaren boomhut bouwers, zaakvoerders hogerhuis

Waargemaakte dromen

boomterras, boomhut, hout

Verhaal Klant Loppem

‘Mijn dochter vertelde me over boomhutten, het idee sprak me wel aan. Zo’n boomhut is origineler dan een zwembad of zwemvijver in de tuin. Nicolas en Bruno zijn langsgekomen om samen op zoek te gaan naar de meest geschikte boom.

 

Door met hen te praten, werd duidelijk dat het voor mij ook belangrijk was dat mijn tuin aantrekkelijker werd door er een nieuw element aan toe te voegen. Ze stelden voor om een terras te plaatsen in plaats van een hut en dat vond ik een fantastisch idee. Zo’n terras op hoogte is iets unieks, het zorgt voor een meerwaarde van de tuin.

 

Ik ben aan de voet van het boomterras extra verlichting aan het installeren zodat het nog gezelliger wordt als we er samen met de familie genieten van onze tuin en van elkaar.’

Een vraag over onze boomhutten of houtwerk?