Tiny house te Cerfontaine

Omwille van het hellende terrein was het onmogelijk om een tradtionele woning te bouwen. Vandaar dat de bouwheer op zoek was naar een concept die paste op deze schitterende locatie. De totale binnen oppervlakte van de tiny house is 50 m² daarbovenop is er nog een overdekt terras van 25m². Het weekendverbijf biedt plaats voor een gezin van 4  met 1 slaapkamer voor de ouders, ruimte leefruimte met open keuken, badkamer en stoere slaapplek in de uitkijktoren voor de kids! En als kers op de taart is er ook nog een firepit  in het midden van het bos waar je gezellig kan rondhangen.

Type

houten huizen

Budget

Prijs op aanvraag

Finish

Basis- of Luxe uitvoering

Waargemaakte dromen

boomterras, boomhut, hout

Verhaal Klant Loppem

‘Mijn dochter vertelde me over boomhutten, het idee sprak me wel aan. Zo’n boomhut is origineler dan een zwembad of zwemvijver in de tuin. Nicolas en Bruno zijn langsgekomen om samen op zoek te gaan naar de meest geschikte boom.

 

Door met hen te praten, werd duidelijk dat het voor mij ook belangrijk was dat mijn tuin aantrekkelijker werd door er een nieuw element aan toe te voegen. Ze stelden voor om een terras te plaatsen in plaats van een hut en dat vond ik een fantastisch idee. Zo’n terras op hoogte is iets unieks, het zorgt voor een meerwaarde van de tuin.

 

Ik ben aan de voet van het boomterras extra verlichting aan het installeren zodat het nog gezelliger wordt als we er samen met de familie genieten van onze tuin en van elkaar.’