Poolhouse te Bachte Maria Leerne

Bestaand overdekt terras is behouden gebleven en een nieuw deel is toegevoegd waar de poolhouse, technieken & berging zijn onder gebracht. Zowel de vloer als de wanden van de douche zijn uitgevoerd met mortex. De zachte beige kleur geeft een warm en gezellig gevoel. De eyecatcher is de travertin spoeltafel die het geheel af maakt. Op zoek naar iets gelijksaardig? Neem dan zeker contact met ons.

Type

Poolhouse

Budget

Op aanvraag

Finish

Basis- of Luxe uitvoering

Waargemaakte dromen

boomterras, boomhut, hout

Verhaal Klant Loppem

‘Mijn dochter vertelde me over boomhutten, het idee sprak me wel aan. Zo’n boomhut is origineler dan een zwembad of zwemvijver in de tuin. Nicolas en Bruno zijn langsgekomen om samen op zoek te gaan naar de meest geschikte boom.

 

Door met hen te praten, werd duidelijk dat het voor mij ook belangrijk was dat mijn tuin aantrekkelijker werd door er een nieuw element aan toe te voegen. Ze stelden voor om een terras te plaatsen in plaats van een hut en dat vond ik een fantastisch idee. Zo’n terras op hoogte is iets unieks, het zorgt voor een meerwaarde van de tuin.

 

Ik ben aan de voet van het boomterras extra verlichting aan het installeren zodat het nog gezelliger wordt als we er samen met de familie genieten van onze tuin en van elkaar.’