Overdekt terras te Nazareth

Van thuis werken en toch werk en privé gescheiden houden? Dat kan met onze unieke tuinkantoren. Dit futuristische bijgebouw creëert een oase aan rust. De ideale omgeving voor een productieve werkdag en tegelijk een knap design voor in je tuin. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Type

Tuinkantoor

Finish

Basis- of Luxe uitvoering

Waargemaakte dromen

boomterras, boomhut, hout

Verhaal Klant Loppem

‘Mijn dochter vertelde me over boomhutten, het idee sprak me wel aan. Zo’n boomhut is origineler dan een zwembad of zwemvijver in de tuin. Nicolas en Bruno zijn langsgekomen om samen op zoek te gaan naar de meest geschikte boom.

 

Door met hen te praten, werd duidelijk dat het voor mij ook belangrijk was dat mijn tuin aantrekkelijker werd door er een nieuw element aan toe te voegen. Ze stelden voor om een terras te plaatsen in plaats van een hut en dat vond ik een fantastisch idee. Zo’n terras op hoogte is iets unieks, het zorgt voor een meerwaarde van de tuin.

 

Ik ben aan de voet van het boomterras extra verlichting aan het installeren zodat het nog gezelliger wordt als we er samen met de familie genieten van onze tuin en van elkaar.’