Tuinkantoor te Elsene

Deze garden office is gebouwd te Elsene in een lange smalle stadstuin. Ondanks de nauwe toegang is hogerhuis erin geslaagd om deze op een efficënte manier op te bouwen zonder de tuin te beschadigen. De schroefpalen zijn de funderingen van het tuinkantoor. Geen schade aan gazon of betonwerken zijn hier aan de orde. De oppervlakte is berperkt +-6m² maar voelt ruim aan door zijn hoogte en het grote schuif/ draairaam die de ruimte volledig kan open zetten. Neem een kijkje in ons portfolio.

Type

houten huizen

Finish

Basis- of Luxe uitvoering

Waargemaakte dromen

boomterras, boomhut, hout

Verhaal Klant Loppem

‘Mijn dochter vertelde me over boomhutten, het idee sprak me wel aan. Zo’n boomhut is origineler dan een zwembad of zwemvijver in de tuin. Nicolas en Bruno zijn langsgekomen om samen op zoek te gaan naar de meest geschikte boom.

 

Door met hen te praten, werd duidelijk dat het voor mij ook belangrijk was dat mijn tuin aantrekkelijker werd door er een nieuw element aan toe te voegen. Ze stelden voor om een terras te plaatsen in plaats van een hut en dat vond ik een fantastisch idee. Zo’n terras op hoogte is iets unieks, het zorgt voor een meerwaarde van de tuin.

 

Ik ben aan de voet van het boomterras extra verlichting aan het installeren zodat het nog gezelliger wordt als we er samen met de familie genieten van onze tuin en van elkaar.’