Tuinberging Zwevegem

Deze tuinberging gaat subtiel op in de landelijke omgeving. Ben je ook op zoek naar een unieke tuinberging? Contacteer ons dan en we bekijken samen de mogelijkheden. We gaan voor een ontwerp dat past bij jouw wensen, in een stijl die past bij de omgeving waar je woont.

Budget

Prijs op aanvraag

Finish

Basis- of Luxe uitvoering

een minimalistische tuinberging op een weide

Waargemaakte dromen

boomterras, boomhut, hout

Verhaal Klant Loppem

‘Mijn dochter vertelde me over boomhutten, het idee sprak me wel aan. Zo’n boomhut is origineler dan een zwembad of zwemvijver in de tuin. Nicolas en Bruno zijn langsgekomen om samen op zoek te gaan naar de meest geschikte boom.

 

Door met hen te praten, werd duidelijk dat het voor mij ook belangrijk was dat mijn tuin aantrekkelijker werd door er een nieuw element aan toe te voegen. Ze stelden voor om een terras te plaatsen in plaats van een hut en dat vond ik een fantastisch idee. Zo’n terras op hoogte is iets unieks, het zorgt voor een meerwaarde van de tuin.

 

Ik ben aan de voet van het boomterras extra verlichting aan het installeren zodat het nog gezelliger wordt als we er samen met de familie genieten van onze tuin en van elkaar.’