Carports of tuinberging: meer dan een afdak.

Op zoek naar een praktische en stijlvolle houten carport of tuinberging? Hogerhuis is dé specialist in houten luxe carports en tuinbergingen. Wij plaatsen een enkele of dubbele carport in hout, vrij of alleenstaand, maar steeds stijlvol en op maat van jouw woning en tuin. Ontdek onze carports en tuinbergingen in landelijke, moderne of klassieke Engelse stijl.

Advies of een offerte?

Carports in alle maten en vormen

Een traditionele carport biedt enkel plaats voor één of meerdere wagens. Bij Hogerhuis bouwen we carports op maat, hierdoor wordt het mogelijk om jouw houten carport uit te breiden met een tuin- of fietsberging, een tuinhuis of schuur. Hetzij als een aanbouw of een alleenstaande constructie.

Een houten carport of tuinberging: stijlvol en praktisch.

Bij Hogerhuis beseffen we dat een carport of tuinberging meer is dan een afdak. Het is een stijlvolle houten constructie op maat die naast een praktische functie ook de uitstraling van de woning versterkt, of je nu kiest voor een moderne of klassieke stijl.

 

Maar ook de praktische kant verliezen we niet uit het oog. Verhoog de functionaliteit van jouw carport met een fietsberging of door de plaatsing zonnepanelen op het dak. Contacteer ons en bespreek de mogelijkheden met onze eigen Hogerhuis architect.

 

Onze houten constructies zijn steeds gebouwd met duurzame ecologische houtsoorten. Hierdoor krijgt de houten carport of tuinberging een warme uitstraling die na verloop van tijd mooi en egaal vergrijst.

 

Bij Hogerhuis maken we houten carports of tuinbergingen op maat van jouw voorkeur en budget. De kostprijs van jouw houten constructie is afhankelijk van de oppervlakte, materialen, afwerking en inrichting.

Een team van ervaren bouwers.

Voor een prachtige houten carport of tuinberging kan je rekenen op het team van Hogerhuis. We doen alles in eigen beheer; van ontwerp tot levering en plaatsing. Alleen op die manier kunnen we garanderen dat alles naar wens verloopt.

 

Samen met onze eigen architect ontwerpen we de carport en krijg je stijl-en praktisch advies. Eens iedereen tevreden is over het ontwerp wordt het hout op maat gezaagd en bewerkt in ons eigen atelier. Hiervoor wordt enkel het beste ecologisch verantwoord hout gekozen.

 

Nadat alle onderdelen van het houten boomterras afgewerkt zijn, wordt het eindproduct bij jou geplaatst door onze eigen vakmensen. Zij beschikken hiervoor over de juiste werktuigen en vakkennis om elke klus tot een goed einde te brengen.

Een vraag over onze boomhutten of houtwerk?