Houten speeltoestellen voor jong en oud. Hogerhuis maakt ze op maat

Een leuke speelplek voor kinderen (en ouders) kan ook een eyecatcher zijn in de tuin. Hogerhuis ontwerpt en bouwt leuke speelplekken waar kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten. En ouders genieten mee, want een speeltoestel is niet alleen de perfecte plek om te ontspannen met een goed boek, het ziet er nog eens goed uit ook.

Waarom een speeltoestel van Hogerhuis?

Een speelobject van Hogerhuis is er niet enkel voor de kinderen, maar is ook een leuke plek voor de ouders. Bovendien zorgt het uniek design ervoor dat de tuin extra karakter meekrijgt.

 

Voor onze speeltoestellen kiezen we steeds voor duurzaam hout zoals thermo essen: na onze behandeling te vergelijken met tropisch hardhout van duurzaamheidsklasse I, maar een stuk goedkoper.

 

Kies voor een Hogertuis model of ga voor een speelobject volledig op maat. De kostprijs hangt dan af van de grootte, materialen en afwerking.

Houten speeltoestel met kindje dat door een luik kijkt
kinderen die door een gat van een speeltoestel kijken

Een team van ervaren bouwers.

Een speeltoestel van Hogerhuis kan tegen een stootje. Het is opgetrokken uit duurzame materialen en door ervaren stielmannen.

 

We doen alles in eigen beheer; van ontwerp tot levering en plaatsing. Alleen op die manier kunnen we garanderen dat alles naar wens verloopt.

 

Voor elk speeltoestel wordt het hout op maat gezaagd en bewerkt in ons eigen atelier. Hiervoor wordt enkel het beste ecologisch verantwoord hout gekozen.

 

Nadat alle onderdelen van het speeltoestel afgewerkt zijn, wordt het toestel bij jou geplaatst door onze eigen vakmensen. Zij beschikken hiervoor over de juiste werktuigen en vakkennis om deze klus tot een goed einde te brengen.

kinderen die door een gat van een speeltoestel kijken

Diverse stijlen speeltoestellen.

Het design van een Hogerhuis speeltoestel speelt een belangrijke rol in het geheel. Natuurlijk staat het spelplezier voorop, maar we willen dat onze contstructies ook een meerwaarde bieden aan elke tuin. Gedaan met 13 in een dozijn speeltuigen, dit is een echte eyecatcher!

Een vraag over onze boomhutten of houtwerk?