Houten meubelen op maat

Wat ooit begon als een zijproject met recuperatiehout, is uitgegroeid tot een volwaardige bezigheid. De houten meubelen van Hogerhuis zijn origineel, duurzaam en volledig met de hand en het hart gemaakt. Een uniek stuk dat kleur geeft aan elk interieur.

Houten meubelen in alle vormen en maten

Mist je interieur nog die finishing touch? Misschien ben je dan op zoek naar een Barry, Nico of Fefe. Stuk voor stuk originele en multifunctionele meubels. Gemaakt met de hand, rechtstreeks uit het hart.

man die zit op houten meubelen

Een handgemaakt meubel, een uniek stuk.

Als architect kan Bruno zich uitleven in het ontwerpen van boomhutten en andere houten constructies op maat. Maar als creatieveling gaat hij graag nog een stapje verder. Deze meubels zijn daar een voorbeeld van. Met oog voor detail, recht uit het hart en volledig met de hand gemaakt. Met een Hogerhuis meubel haal je een uniek stuk in huis, duurzaam en stijlvol.

Maatwerk en houten meubelen voor binnen

Voor al je houten binnenschrijnwerk, ben je bij Hogerhuis aan het juiste adres. Met onze eigen architect denken we mee over het concept en onze ervaren vakmensen voeren het uit. Omdat we alles zelf doen, is er maar 1 aanspreekpunt en verloopt alles op tijd en efficiënt. Hierdoor kunnen we met Hogerhuis het verschil maken. Ontdek hieronder welke unieke projecten we reeds hebben mogen uitvoeren voor verschillende privé en zakelijke klanten.

man die zit op houten meubelen

Een vraag over onze boomhutten of houtwerk?