Maak deel uit van Hogerhuis

Heb je een hart van hout? Is een van deze openstaande vacatures jou op het lijf geschreven?

Bezorg ons je cv en contacteer ons voor een gesprek.

Medewerker productie ramen en deuren

Het team van Hogerhuis is op zoek naar een medewerker voor het produceren van houten ramen en deuren. De functie bestaat hoofdzakelijk uit meewerken in ons atelier in Merelbeke. Sporadisch zal je ook meegaan voor plaatsingen op de werf.
Ervaring in schrijnwerk is een must, ervaring met het maken van ramen en deuren is mooi meegenomen.
De zin om bij te leren en een echte vakman te worden op vlak van productie van ramen en deuren is essentieel.

Technisch tekenaar

Ben jij gepassioneerd door precisie, technische perfectie en het vormgeven van hoogwaardige interieur- en exterieurprojecten? Zoek niet verder! Hogerhuis, een toonaangevende naam in de wereld van schrijnwerk, zoekt een getalenteerde Technisch Tekenaar om ons team te versterken.

Hogerhuis staat bekend om zijn toewijding aan vakmanschap, respect voor klanten en medewerkers, en ongeƫvenaarde betrouwbaarheid. Wij streven ernaar om onze klanten te ontzorgen door hoogwaardige maatwerkoplossingen te bieden die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en esthetiek. Bij Hogerhuis geloven we in het voortdurend streven naar meesterschap, waarbij we innovatieve technologieƫn combineren met traditioneel vakmanschap om unieke en duurzame resultaten te leveren.

Functieomschrijving:

Als Technisch Tekenaar bij Hogerhuis ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig uittekenen van zowel interieur- als exterieurprojecten. Je zult werken met geavanceerde tekenprogramma’s zoals Pallettecad en Cadwork om gedetailleerde technische tekeningen te produceren die als basis dienen voor onze productieprocessen. Bij interieurprojecten is het essentieel dat je vertrouwd bent met CNC-machineprogrammering, omdat dit een integraal onderdeel is van ons productieproces.

 

Vereisten:

– Een gedreven en creatieve professional met een passie voor technisch tekenen en schrijnwerk.

– Ervaring met tekenprogramma’s zoals Pallettecad en Cadwork is een must.

– Kennis van CNC-machineprogrammering, vooral bij het uittekenen van interieurprojecten.

– Uitstekend ruimtelijk inzicht en oog voor detail.

– Goede communicatieve vaardigheden en teamgeest.

– Betrokkenheid bij en respect voor de waarden van Hogerhuis, inclusief toewijding aan meesterschap, ontzorging en betrouwbaarheid.

 

Ons aanbod:

– Een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin jouw talenten volledig tot hun recht komen.

– Kansen voor professionele groei en ontwikkeling binnen een bloeiend bedrijf.

– Een competitief salaris.

– De mogelijkheid om deel uit te maken van een hecht team van vakmensen die streven naar excellentie in alles wat ze doen.

 

Als jij gelooft dat je de perfecte match bent voor deze rol en onze bedrijfswaarden deelt, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren bij Hogerhuis. Samen kunnen we de wereld van schrijnwerk blijven veranderen en verbeteren.

We kijken uit naar je sollicitatie!

Een vraag over onze boomhutten of houtwerk?