Houten woonunits

Een duurzame, op maat gemaakte woonoplossing, ontworpen voor de toekomst. Alles wat je nodig hebt om comfortabel en zelfstandig te wonen, vlakbij huis. Een houten woonunit als kangoeroe-woning voor opa of oma? Het is een ideale oplossing voor elke zorgbehoevende geliefde. Samen met onze architect luisteren we naar jouw noden en ontwerpen een houten woonunit op maat.

Advies of een offerte?

Diverse stijlen woonunits

Op zoek naar een praktische en stijlvolle houten woonunit? Hogerhuis is dé specialist in houten woonunits. Ontdek onze woonunits in landelijke, moderne of klassieke Engelse stijl.

Waarom een houten woonunit?

Het is een relatief nieuw fenomeen, maar wel eentje dat onze blik op wonen voorgoed kan veranderen. Een houten woonunit zorgt ervoor dat je comfortabel en stijlvol kan wonen op een beperkte oppervlakte.

 

Zo bouwen we een volledige woonunit met keuken, sanitair en andere nutsvoorzieningen. Onze architect leeft zich graag uit in het zoeken naar creatieve oplossingen om slim om te gaan met ruimte en budget.

 

HogerHuis kijkt steeds naar het totaalplaatje: afgestemd op je noden maar ook in lijn met de omgeving waar de woonunit geplaatst wordt. Zo wordt een houten woonunit van Hogerhuis meer dan een woonoplossing, maar een echte meerwaarde voor woning en tuin. Neem een kijkje tussen onze realisaties en contacteer ons voor meer info.

Een team van ervaren bouwers

Voor een stijlvolle houten woonunit kan je rekenen op het team van Hogerhuis. We doen alles in eigen beheer; van ontwerp tot levering en plaatsing. Alleen op die manier kunnen we garanderen dat alles naar wens verloopt.

 

Samen met onze eigen architect ontwerpen we de houten woonunit en krijg je stijl-en praktisch advies. Eens iedereen tevreden is over het ontwerp wordt het hout op maat gezaagd en bewerkt in ons eigen atelier. Hiervoor wordt enkel het beste ecologisch verantwoord hout gekozen.

 

Nadat alle onderdelen van de houten woonunit afgewerkt zijn, wordt het bij jou geplaatst en afgewerkt door onze eigen vakmensen. Zij beschikken hiervoor over de juiste werktuigen en vakkennis om elke klus tot een goed einde te brengen.

Een vraag over onze boomhutten of houtwerk?