Houtwerk: voor elk wat wils.

Op zoek naar een houten bijgebouw dat perfect aansluit bij je woning en tuin? Het ervaren team van Hogerhuis is hiervoor uit het juiste hout gesneden. Hogerhuis is de specialist voor jouw houtwerk; van een klassiek eiken bijgebouw in Engelse stijl tot modern poolhouse of eigentijdse tuinberging. Van ontwerp tot plaatsing, het Hogerhuis team doet alles zelf – steeds met de focus op duurzaamheid en kwaliteit.

Advies of een offerte?

Houtwerk in diverse stijlen

Hogerhuis is gespecialiseerd in alle stijlen houtwerk, zolang het maar hout is. Zo bouwen we luxueuze poolhouses, in die mooie Engelse cottage stijl of met een tijdloos en strak design. Van modern tot klassiek, maar altijd duurzaam en kwalitatief.

 

Ontdek ook onze tuinkantoren, een slimme en praktische oplossing voor wie van thuis een zaak runt of vaak thuis werkt. Een klassiek of strak houten tuinkantoor van Hogerhuis helpt je werk en privé gescheiden te houden.

 

Nood aan extra bergruimte, maar liefst mooi in harmonie met woning en tuin? Dan is een houten carport of tuinberging van Hogerhuis de oplossing. Ontworpen in landelijke stijl of met een strakke vormgeving. Neem gerust een kijkje tussen onze realisaties.

Ervaren bouwers in Belgie

Ons team van professionele vakmensen staat je bij gedurende het hele proces. Onze Hogerhuis architect helpt met het ontwerp, de materiaalkeuze, inrichting en afwerking van de houten constructie. Zoals steeds ligt de focus op tijdloos design en duurzame materialen.

 

Onze ervaren schrijnwerker zaagt het hout op maat in ons eigen atelier.  Vervolgens wordt het met de grootste zorgvuldigheid bij jou in de tuin geplaatst en afgewerkt door onze eigen vakmannen.

 

Een stijlvol boomterras dat hoog boven je tuin torent, een tuinkantoor om te werken tussen het groen of een luxueus poolhouse – wij maken je houten droom waar.

Waargemaakte dromen

Verhaal Klant Loppem

‘Mijn dochter vertelde me over boomhutten, het idee sprak me wel aan. Zo’n boomhut is origineler dan een zwembad of zwemvijver in de tuin. Nicolas en Bruno zijn langsgekomen om samen op zoek te gaan naar de meest geschikte boom.

 

Door met hen te praten, werd duidelijk dat het voor mij ook belangrijk was dat mijn tuin aantrekkelijker werd door er een nieuw element aan toe te voegen. Ze stelden voor om een terras te plaatsen in plaats van een hut en dat vond ik een fantastisch idee. Zo’n terras op hoogte is iets unieks, het zorgt voor een meerwaarde van de tuin.

 

Ik ben aan de voet van het boomterras extra verlichting aan het installeren zodat het nog gezelliger wordt als we er samen met de familie genieten van onze tuin en van elkaar.’

Een vraag over onze boomhutten of houtwerk?