Binnen en buiten houtwerk op maat

Ben je op zoek naar houtwerk op maat voor binnen of buiten? Hogerhuis is uit het juiste hout gesneden om jouw project te realiseren van ontwerp tot oplevering. Wat ons zo bijzonder maakt is dat we een eigen architect in ons team hebben die gespecialiseerd is in houtwerk op maat. Daardoor maken we allerlei houtwerk in diverse afwerkingen en volledig op maat. Geheel naar wens en in jouw stijl; landelijk, cottage of modern.

Eigen architect in huis.

Onze eigen huisarchitect ontwerpt en denkt mee in tal van verschillende projecten, waarin hout steeds de hoofdrol speelt. Dit doen we zowel voor buiten – als binneninrichting. Van unieke houten boomhutten tot de volledige inrichting van een biowinkel; ons gedreven team beschikt over de juiste vakkennis en materiaal om elk project tot een goed einde te brengen. Bovendien doen we alles in eigen beheer; van ontwerp tot plaatsing en afwerking. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en kunnen we alles perfect en efficient plannen.

Unieke houten boomhut.

Op zoek naar een volledig unieke boomhut? Of misschien heb je specifieke wensen die bij onze huidige modellen minder aan bod komen? Dan bouwen we graag een uniek exemplaar voor je. Onze eigen architect komt graag ter plaatse een kijkje nemen.

 

Na een kennismakingsgesprek volgt een eerste ontwerp. Hier komt wel een forfaitkost bij kijken, afhankelijk van de omvang en complexiteit. Eens iedereen tevreden is met het ontwerp, volgen de technische plannen en een stabiliteitsstudie. Vervolgens gebeurt de plaatsing, afwerking en levering volledig zelf door het Hogerhuis team.

Maatwerk voor binnen en buiten.

Voor al je houten schrijnwerk, zowel binnen als buiten, ben je bij Hogerhuis aan het juiste adres. Met onze eigen architect denken we mee over het concept en onze ervaren vakmensen voeren het uit. Omdat we alles zelf doen, is er maar 1 aanspreekpunt en verloopt alles op tijd en efficiënt. Hierdoor kunnen we met Hogerhuis het verschil maken. Ontdek hieronder welke unieke projecten we reeds hebben mogen uitvoeren voor verschillende privé en zakelijke klanten.

Meubels en ingebouwde kasten op maat.

Ook voor het ontwerpen en plaatsen van houten inbouwkasten en maatwerk voor binnenhuis kan je een beroep doen op Hogerhuis. Onze eigen architect helpt om zoveel mogelijk opbergruimte te creëren op de beschikbare oppervlakte. Maar ook stijlvolle houten meubels zoals een buffetkast of tv-meubel ontwerpen en plaatsen we graag. Neem gerust contact op met uw vraag en dan bekijken we graag wat we voor je kunnen doen.   

Ervaren architect in ons team