Houtwerk op maat

Ben je op zoek naar houtwerk op maat voor binnen? Hogerhuis is uit het juiste hout gesneden om jouw project te realiseren van ontwerp tot oplevering. Wat ons zo bijzonder maakt is dat we een eigen architect in ons team hebben die gespecialiseerd is in houtwerk op maat. Daardoor maken we allerlei houtwerk in diverse afwerkingen en volledig op maat. Geheel naar wens en in jouw stijl; landelijk, cottage of modern.

boomhut-Affligem-hogerhuis-1_1440_901_85_c1_smart_scale

Eigen architect in huis.

Onze eigen huisarchitect ontwerpt en denkt mee in tal van verschillende projecten, waarin hout steeds de hoofdrol speelt. Van unieke houten meubelen tot de volledige inrichting van een slaapkamer; ons gedreven team beschikt over de juiste vakkennis en materiaal om elk project tot een goed einde te brengen. Bovendien doen we alles in eigen beheer; van ontwerp tot plaatsing en afwerking. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en kunnen we alles perfect en efficient plannen.

boomhut-Affligem-hogerhuis-1_1440_901_85_c1_smart_scale

Maatwerk voor binnen.

Voor al je houten binnenschrijnwerk, ben je bij Hogerhuis aan het juiste adres. Met onze eigen architect denken we mee over het concept en onze ervaren vakmensen voeren het uit. Omdat we alles zelf doen, is er maar 1 aanspreekpunt en verloopt alles op tijd en efficiënt. Hierdoor kunnen we met Hogerhuis het verschil maken. Ontdek hieronder welke unieke projecten we reeds hebben mogen uitvoeren voor verschillende privé en zakelijke klanten.

Meubels en ingebouwde kasten op maat.

Ook voor het ontwerpen en plaatsen van houten inbouwkasten kan je een beroep doen op Hogerhuis. Onze eigen architect helpt om zoveel mogelijk opbergruimte te creëren op de beschikbare oppervlakte. Maar ook stijlvolle houten meubels zoals een buffetkast of tv-meubel ontwerpen en plaatsen we graag. Neem gerust contact op met uw vraag en dan bekijken we graag wat we voor je kunnen doen.   

Ervaren architect in ons team