FOO
x
  • bouwjaar

    2013

  • bouwduur

    10 dagen

  • type

    boomhut / clubhuis

‘Onze boomhut is niet bedoeld als speeltuig, de kinderen zijn trouwens al pubers.
Het is eerder een aparte ruimte waar ze zich kunnen terugtrekken met hun vrienden.

 

Alle drie de kinderen zijn altijd al dol geweest op kruipen en lopen in bomen. We gingen geregeld met hen naar avonturenparken in Frankrijk waar ze zich telkens naar hartelust uitleefden. 
Ze zijn er zo verzot op dat ze in onze tuin ook al eens een boomhut in elkaar knutselden, twee zelfs. Daar hingen ze dan touwen in om mee naar boven te klimmen. Er werd ook altijd verder aan gebouwd met een extra plank hier en een koord daar.

 

Maar nu wou ik een stevig exemplaar, een extra ruimte los van onze woning waar mijn vrouw en ik ook tot rust kunnen komen. Met drie tieners is het altijd druk in huis en dan is zo’n plekje tussen het groen van de sparren ideaal. De hut zit wat weggestopt tussen de bomen, niemand ziet je terwijl je zelf een prachtig zicht hebt op de bomen en de zwemvijver. 

zaffelaere

De kinderen maken er gretig gebruik van en hun vrienden ook. Als ze frietjes gaan halen, trekken ze met z’n allen naar de boomhut om ze daar op te eten. En dan kunnen wij genieten van de stilte in huis. 

Soms zit ik er alleen, een andere keer met m’n vrouw en vrienden om weg te zijn van de drukte van alledag en wat bij te praten. Iedereen vindt het daar leuk. Ook de hond voelt er zich thuis en de poes gaat er zelfs slapen. Het is een aanwinst voor het hele gezin.’ 

Kan jij ook een extra ruimte gebruiken waar je kan genieten van de stilte? Contacteer ons.