x
  • Bouwjaar

    2012

  • Bouwduur

    8 days

  • Type

    Boomhut

"Een boomhut was eigenlijk onze eigen kinderdroom. Mijn man en ik vonden het zalig om in de bomen te spelen.

Toen Nicolas en Bruno de boomhut kwamen plaatsen, zijn ze hier blijven logeren en dat was heel gezellig. We hadden meteen een tof contact, onze tweeling was ook dol op hen.

Na school spurtten Kobe en Lore rechtstreeks naar de tuin om te zien hoever hun nieuwe speelplek al gevorderd was. Ze mochten al eens een hamer of spijkers aangeven en dat vonden ze geweldig. Zo waren ze al van bij de bouw heel betrokken bij hun boomhut. Na het werk dolden Nicolas en Bruno verder met de kindjes.

Kinderen spelen te veel binnen, ze zitten vaak voor tv of achter een computer. Zo’n boomhut is een leuke manier om hen buiten te laten spelen en hun fantasie de vrije loop te laten. Kobe en Lore zijn er ontzettend blij mee en hun klasgenootjes ook.


Terwijl zij zich met hun vriendjes vermaken, kan ik rustig buiten zitten en genieten. En zo is iedereen tevreden.

Ondertussen hebben ze er ook al hun verjaardag gevierd. Voor hun lentefeest hebben we piñata’s aan de loopbrug gehangen. Dat zijn papier-maché figuren die gevuld zijn met snoep, confetti en cadeautjes. De kinderen mochten die met een stok kapotslaan en kregen dan een regen van leuks en lekkers over zich heen. Dat zijn heel mooie herinneringen die altijd zullen bijblijven."

Wil je ook je kinderdroom waarmaken? Contacteer ons