• Bruno

  Hij groeide op met 3 broers, een resem boomstronken, takken en een flink pak modder. 
De modder werd er ‘s avonds in bad afgewassen omdat zijn moeder daarop aandrong.

  De vondsten uit het bos werden met behulp van lakens, koorden en een nietjesmachine omgetoverd tot een boomhut in een van de knotwilgen in de tuin. Sinds die er was, kwamen zijn neefjes verdacht veel over de (planken)vloer. Zijn oom wou ook zo’n droomplek voor z’n kinderen in de tuin en plaatste een bestelling. Het gerucht deed al snel de ronde en de tamtam deed de rest.

  In 2015 is Bruno afgestudeerd als architect. Hij is verzot op de natuur en avontuur. Naast boomhutten wil hij ook vakantiehuizen en andere bijzondere ervaringen in bomen bouwen.

 • Nicolas

  Samen met zijn broers bouwde hij hun allereerste boomhut uit tot een waar paradijs inclusief bar, toilet en een gevangenis waarin de jongste wildebras moest afkoelen wanneer hij het te bont maakte.

  

Nicolas is handelsingenieur en studeert verder om ook het diploma industrieel ingenieur bouwkunde binnen te rijven. Hij houdt van klimmen, in boomhutten en in de bergen.

Ontdek waargemaakte dromen

 1. Stap 1 Een boomhut of –terras op jouw maat

  Omdat elke tuin anders is, komen we graag langs om kennis te maken met jou en je bomen. We bekijken waaraan jouw boomhut of –terras moet voldoen en selecteren de meest geschikte boom om je droom te verwezenlijken.

 2. Stap 2 Concept

  Het ontwerp wordt samen besproken en waar nodig bijgestuurd. Daarna prikken we de data waarop je boomhut of –terras geïnstalleerd kan worden.

 3. Stap 3 Voorbereiding

  Voor dat gebeurt, treffen we al heel wat voorbereidingen in ons atelier. Zo kunnen we bij jou thuis vlotter en efficiënter aan de slag. We gebruiken hierbij zoveel mogelijk recuperatiehout. Door deze ecologische aanpak drukken we niet alleen de kosten maar krijgt je boomhut of –terras ook een mooi verweerde look.

 4. Stap 4 Jaarlijks nazicht

  Na het plaatsen, komen we elk jaar langs voor een check-up zodat jij zonder zorgen kan blijven genieten.

Samenwerken? Geef een seintje.

 • Met groen om je heen valt alle stress van je af en kom je volledig tot rust.

 • Je vindt het zalig om je (klein)kinderen buiten te zien ravotten terwijl jij in alle rust werkt of ontspant.

 • Het spreekt je aan om samen met een fijn gezelschap van een hapje en een drankje te genieten vanop een 4m hoog terras met een ongeëvenaard zicht op de ondergaande zon.

 • Je zoekt een plek waar je alles even kan vergeten, niet ver weg en met alle comfort van thuis bij de hand.

 • Je vindt dat het hoog tijd is om je dromen te realiseren.

Ontdek waargemaakte dromen

Heb je één of meerdere tick boxes aangevinkt? Begin dan alvast te dromen van je eigen boomhut of –terras. Contacteer ons als je dit magisch gevoel niet enkel in je hoofd wil voelen maar ook vanuit je eigen tuin.

Hogerhuis niet op tv gezien? Uitzending gemist? Ontdek ons verhaal!

We verschenen ook in de schrijvende pers. Lees hier alles over ons.